0

Heerlijke orgasmes met een masturbator

Een masturbator is hét seksspeeltje voor de man die op zoek is naar een heerlijk realistisch orgasme. Door de vele varianten en mogelijkheden kun je bijna geheel je eigen masturbator ervaring bepalen. Hou je namelijk van anale seks, vaginale seks, vibrerende seks of zoek je naar een masturbator die je snel een orgasme laat beleven? Masturbators.nl heeft het allemaal! Masturbators zijn bij uitstek de nummer 1 onder de mannen speeltjes. Ook niet gek als je ziet wat voor oneindige mogelijkheden je kunt beleven. Laat het werk uit handen nemen en kies voor een elektrische masturbator of strook jezelf met de hand masturbator.

Orgasme MasturbatorsHoe beleef je het ideale hoogtepunt met een masturbator?

Zoek een rustig plekje op, dit kun je slaapkamer, woonkamer of de badkamer zijn en zorg dat je niet gestoord kunt worden. Pak de masturbator erbij en haal eens goed diep adem en breng de masturbator aan op de penis. Elektrische masturbators kun je vervolgens aanzetten, waar de handbediende masturbators uiteraard zelf bedienbaar zijn. Sluit je ogen en bedenk een spannend en opwindend scenario, waarbij je rustig het tempo opbouwt. De ene man zal houden van korte bewegingen, waar de andere houdt van lange halen. Zoek voor jezelf naar het juiste ritme en ga hierop verder. Je zult merken dat de masturbator letterlijk het werk uit handen neemt en zorgt voor een extra dimensie aan je masturbatie sessie. Je orgasme komt dichterbij en als je eenmaal toe bent aan de orgasme zal je merken dat het een ware genot explosie is. De masturbator zorgt voor het voorspel en de daadwerkelijke hoogtepunt, het is meer dan verklaarbaar waarom masturbators bij veel mannen op nummer 1 staat van favoriete seksspeeltje.

Tips voor gebruik masturbator

Sommige masturbators hebben een insert, welke gemakkelijk eruit te halen is, leg deze vervolgens in warm water en plaats de insert terug in de masturbator. Bij penetratie merk je dat je ontvangen wordt door een heerlijk warm gevoel op en rond de penis. Dit zorgt voor een realistische seks ervaring. De volgende tip is om na elk gebruik de masturbator te reinigen, dit kan met een toycleaner of water met milde zeep.

Masturbators.nlWelke masturbator moet ik kiezen voor een orgasme?

Dat je een masturbator in je assortiment moet hebben is logisch, maar welke moet je kiezen? Verstandig is om vooraf even bij jezelf na te gaan wat je zoekt in een vibrator. Wil je seks met een pornoster? Kies voor een Fleshlight masturbator. Houdt je van anale seks? Ga dan voor een kont masturbator of een Fleshjack. Hou je van blowjobs en zoek je naar een toy die dit nabootst? Kies dan uit de vele mond masturbators. Hou je van vibraties? Dan is de vibrerende masturbator iets voor jou.

Next level masturbators

Uitgekeken op je masturbator en wil je een stapje verder? Masturbators.nl heeft de meest prachtige lovedolls, opblaaspoppen en kunstvaginas online beschikbaar. Deze toys zijn met recht next level door de hoge kwaliteit en realistische gevoel bij penetratie. De lovedolls zijn zo ontwikkeld dat het vrouwelijk lichaam met al haar moois nagemaakt is en je seks ervaring niet realistischer wordt.

 
Bekijk ook eens
Fleshlight Girls - Dillion Harper Crush

€ 69,99

Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
Automatische Mond Masturbator

€ 29,99

Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
Beat It - Roterende Masturbator USB Oplaadbaar

€ 99,99

Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
Automatische Masturbator Rotatie en Stoten

€ 209,99

Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
2in1 Hummer Anus & Vagina

€ 47,99

Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
Pipedream Extreme Fuck Me Silly 2 Mega Masturbator

€ 499,00

Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
Pipedream Extreme Mega Fuck Masturbator

€ 3499,00

Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
Strobe Automatische Masturbator

€ 199,99

Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
Down'In Daisy Petite Masturbator

€ 88,99

Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis