0

Autoblow 2+ Size A

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Beleef een super realistische pijpbeurt met deze blowjob simulator Autoblow 2 met sleeve A! Het gevoel dat je met deze blowjob simulator krijgt is niet van echt te onderscheiden!

Hoe werkt het? Schuif met behulp van waterbasis glijmiddel jouw penis in de masturbator en zet deze aan. Het mechanisme aan de binnenkant beweegt op en neer waardoor de kralen jouw gehele penis stimuleren. De snelheid kan jij zelf kiezen met één druk op de knop. Het voelt alsof een echte mond jou heerlijk verwent! De sleeve is te verwijderen en na gebruik gemakkelijk schoon te maken onder de kraan. Laat goed drogen en berg veilig op voor een volgend gebruik. Steek de kabel in het stopcontact en geniet. Let op: de Autoblow is niet oplaadbaar, maar heeft een vaste stekker.

Deze Autoblow wordt geleverd met een sleeve in maat A, welke geschikt is voor een penisomtrek van 7,5 tot 10 centimeter. De lengte van de penis maakt niet uit. Geniet wanneer jij maar wilt van een opwindende pijpbeurt!

Alternatieven die wij aanraden
-
+