0

LELO Smart Wand - Large

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Grote prestaties en functionaliteit met luxe design in de mix: deze nieuwste Smart Wand™ is de slimste en meest stijlvolle optie voor een krachtige, kalmerende totale lichaamsmassage.

Krachtiger dan alle andere oplaadbare stimulators op de markt, is de Smart Wand™ van groot formaat perfect voor diepe, voldoenende totale lichaamsmassages, waardoor het ontspanning in huis brengt met een kalmerend spa-niveau.

Waterdicht en oplaadbaar met innovatieve SenseTouch™-technologie, bevatten Lelo Smart Wands™ ook aanraakgevoelige sensoren die trillingen activeren zodra de top van de staaf in contact komt met het lichaam, en creëren ze de meest professionele massagetechniek die intuïtief met je lichaam en je behoeften werkt.

Met volledige garantie en alle kwaliteiten waar Lelo bekend om staat, kan je simpelweg geen andere massager slimmer dan deze vinden.

Alternatieven die wij aanraden
-
+