0

Lil'Swirl Vibrator

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Geniet alleen of samen met je partner van de Lil'Swirl! Deze leuke bullet vibrator is perfect voor een gerichte stimulatie van je gevoeligste plekjes, zoals je clitoris of tepels. Hij is voorzien van een krachtige motor met maar liefst 10 verschillende vibratiestanden (3 snelheden en 7 patronen), zodat je hem zo hard of zacht kan zetten als je zelf wilt. Ook zorgen de variƫrende patronen voor een afwisselende stimulatie. De vibratiestanden zijn te bedienen met de grote knop aan de onderkant. Hou de knop een paar seconden ingedrukt om de toy aan te zetten. Het blauwe led-lampje gaat dan branden. Druk kort op de knop om naar de volgende stand te gaan.

De Lil'Swirl is gemaakt van zacht en glad siliconen en heeft een ronde, taps toelopende top waarmee je nog gerichter kunt stimuleren. Ook zitten er subtiele ribbels op de schacht voor extra stimulatie. Hij is oplaadbaar met de magnetische oplaadkabel en is volledig waterproof zodat je hem ook kunt gebruiken onder de douche of in bad. De bullet wordt geleverd met luxe opbergetui waarin je de toy veilig op kunt bergen. Ook kun je de Lil'Swirl op deze manier makkelijk overal mee naartoe nemen. Maak het speeltje na gebruik altijd goed schoon met toycleaner of een milde zeep en water voor een goede hygiƫne.

Alternatieven die wij aanraden
-
+