0

Fröhle - PP001 Penispomp M

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Verbeter de erectie van de penis met deze Fröhle penispomp. Bij regelmatig gebruik kan de mannelijke potentie aanzienlijk worden verbeterd. In sommige gevallen kan het ook helpen bij erectiestoornissen. Deze penispomp is transparant zodat je goed in de gaten kunt houden hoe het resultaat verloopt. Het materiaal is flexibel en heeft een fijne pasvorm. Dit is een goed model voor beginners. De penispomp is inclusief verbindingsslang, ventiel en balpomp en makkelijk te reinigen. De lengte van de huls is 18 cm en de doorsnede 4.5 cm.

Toepassing:
Breng eerst wat glijmiddel op waterbasis aan op de penis. Trek vervolgens de cilinder over de slappe penis en druk deze tegen het lichaam aan. Verbind de buis van de vacuümpomp met de buisconnector op de cilinder en creëer een vacuüm door rustig in de balpomp te knijpen. Let op: de gevoelige penishuid moet langzaam wennen aan de negatieve druk. Open de drukregelaar tijdens gebruik herhaaldelijk. Hierdoor kan het bloed enigszins terugstromen. Pomp dan opnieuw tot het gewenste effect bereikt is. Gebruik de penispomp nooit langer dan 20 minuten en stop meteen zodra het pijnlijk of oncomfortabel aanvoelt.

Alternatieven die wij aanraden
-
+