0

Blowjob Simulators

Blowjob simulators creëren door verschillende technieken een realistische blowjob. Deze masturbators met een mondopening bieden dan ook voor mannen de ideale manier om te genieten van een blowjob zonder hulp van je partner. De technieken waarmee de blowjob wordt gesimuleerd is afhankelijk van welke masturbator je aanschaft. Zo is het mogelijk om via vacuüm, roterende simulators, elektronische zuigkracht of door het gebruik van een pompje het gevoel van een levensechte blowjob na te bootsen.
 

Blowjob simulatorWelke blowjob masturbator moet ik kiezen?

Masturbators.nl heeft vele verschillende soorten blowjob simulators in het assortiment, waardoor de keuze qua welke blowjob masturbator je moet kiezen een lastige kan zijn. Elk product in onze masturbator shop heeft een eigen pagina. Hier vind je aanvullende informatie over het product en een aantal productspecificaties. Hierdoor kun je de mond masturbators en andere speeltjes vergelijken op de voor jouw belangrijke onderdelen.  

Onderaan deze pagina tref je onze collectie van blowjob simulators.
 

Verschillende blowjob technieken

Naast de huis, tuin en keuken blowjob simulatoren vind je ook een aantal zeer innovatieve masturbators. Door gebruik te maken van high-tech mogelijkheden zul je een zeer realistische ervaring beleven door deze innovatieve masturbators. Dat wilt niet zeggen dat de "simpele" designs niet net zo een heerlijk gebruikservaring bieden.  
 

Blowjob simulators kopen bij Masturbators.nl

In onze winkel tref je een grote collectie aan van masturbators en toebehoren. Elke masturbator is uitvoerig getest en voldoet een scherpe criteria die wij stellen aan onze erotische artikelen. Bij Masturbators.nl kun je veilig je bestelling plaatsen en afrekenen. Je bestelling wordt in neutrale verpakking verzonden en je kunt zelf kiezen waar en wanneer je je bestelling wilt laten bezorgen. Blowjob simulator kopen of een andere masturbator? Kijk snel rond in onze masturbator winkel.

Bekijk ook eens
Coed Cocksucker Masturbator

€ 7,99

Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
Automatische Mond Masturbator

€ 29,99

Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
Bathmate Hydro 7 Penispomp - Clear

€ 89,99

Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
PDX Elite Deep Throat Vibrerende Masturbator

€ 86,99

Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
Autoblow 2+XT Sleeve B

€ 139,99

Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
Autoblow 2+XT Sleeve A

€ 139,99

Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis