0

Handjob

Een handjob of te wel aftrekken is voor mannen de meest voorkomende manier van seksuele ontlading. Grote kans dat je eerste stap is de seksuele wereld eene handjob was. Ook niet verwonderlijk want door aftrekken leer je je penis, erectie en orgasme kennen, waardoor je al aftrekkend een hoop leert over je eigen lichaam. Toch is er nog veel onduidelijk over aftrekken en dit lees je doorgaans niet in tijdschriften of online. Erg zonde natuurlijk! In deze masturbator blog geven wij je een aantal tips om de handjob zo lekker mogelijk te maken, vind je informatie als je de handjob door je partner laat uitvoeren en vind je een aantal masturbators die als perfecte hulpmiddel gebruikt kunnen worden om de handjob nog lekkerder te maken.
  

Tips voor een heerlijke handjob

De eerste tip die je wel kunnen meegeven dat het lekker is als je handen zacht aanvoelen en niet stroef. Gebruik dan ook een crème of glijmiddel om je handen zacht te maken, houd de tissues bij de hand en zorg dat je niet gestoord kan worden. Dit zijn vrij eenvoudige tips, maar wij hebben er meer. Misschien dat onderstaande handjob tips je nog meer laten genieten.  

Stop en start methode; De stop en start methode is een goede manier om je orgasme te trainen. Met deze techniek krijg je meer controle over het klaarkomen. Zeker voor mannen die problemen hebben met te snel klaarkomen kan deze techniek wonderen verrichten. Hoe werkt de stop en start methode? Begin met masturberen. Voel je het moment aankomen dat je bijna klaar gaat komen? Stop dan met aftrekken. Wacht een ogenblik en begin weer opnieuw. Zo kun je langer je orgasme uitstellen en zo als je daadwerkelijk met iemand het bed induikt het langer volhouden. Oefening baart kunst en is ook nog eens heerlijke manier om een orgasme te trainen.

Gebruik een washandje; Het klinkt misschien gek, maar een warm washandje kan wonderen verrichten als je geen andere hulpmiddel in huis hebt. Leg het washandje voor gebruik onder de warme kraan. Gebruik vervolgens het washandje als tool om de handjob te verzorgen. Erg lekker en spannend!

Gebruik je fantasie; Geef je fantasie de vrije loop en bedenk een spannend scenario. Neem een comfortabele houding aan, sluit je ogen en begin met het strelen van de penis. Naarmate je fantasie verder gaat kun je steeds intensere bewegingen met je penis maken. Verhoog het tempo, verlaag het tempo en gebruik tempowisselingen om zo de penis intens te stimuleren.

Zet een erotisch filmpje op; Heb je even geen fantasie of vind je het gewoon lekker om iets geils te zien tijdens het masturberen? Een erotisch filmpje is een goede manier om je zintuigen te prikkelen en je handelingen af te stemmen op wat je ziet. Welke man heeft nou nog nooit gemasturbeerd op een seksfilm?
Handjob

Masturbators geschikt als hulpmiddel bij het aftrekken

Bovenstaande tips kunnen je handjob sessie natuurlijk een stuk uitdagender en lekkerder maken. Gelukkig zijn er ook vele masturbators (die steeds populairder worden) die als hulpmiddel bij het aftrekken gebruikt kunnen worden. In deze blog focussen wij ons voornamelijk op de hulpmiddelen tijdens een handjob. Kijk voor een compleet overzicht van masturbators op onze uitgebreide masturbator pagina. Hieronder tref je een aantal verschillende masturbators die perfect zijn voor een heerlijke handjob sessie.

Fleshlight masturbators; Een Fleslight masturbator is een huls die je over de penis schuift en zeer realistisch aanvoelt. Door vervolgens, als je penis logischerwijs in erecte staat is, de Fleshlight heen en weer te bewegen wordt je penis heerlijk gestimuleerd. Fleshlights worden geroemd om de gebruikte materialen en levensechte gevoel van penetratie. Ideaal hulpmiddel dus voor een heerlijke handjob.

Masturbatie Huls; Masturbatie hulzen bieden heerlijk comfort en grip om het aftrekken een stuk intenser te maken. Door het grote assortiment zul je merken dat elke masturbatie huls haar eigen kwaliteiten en functionaliteiten heeft. Zo vind je zelfs elektrische hulzen die mechanisch heen en weer bewegen. 

Vibrerende masturbator; De naam zegt het al, deze masturbators vibreren en pulseren. Door deze techniek wordt je penis zeer realistisch gestimuleerd en geef je letterlijk het werk uit handen aan deze vibrerende masturbator. Wil je je lekker laten verwennen zonder zelf al te veel moeite te doen? Dan zijn de vibrerende masturbators het perfecte hulpmiddel.

Kont & Kunstvaginas; Kont masturbators en kunstvaginas werken in principe hetzelfde. Het design biedt de mogelijkheid om je erecte penis door de kont masturbator of kunstvagina masturbator te schuiven. De realistisch aanvoelende materialen zullen je doen geloven dat je een echte vagina of anus penetreert. Eventueel kun je glijmiddel gebruiken om de ervaring nog lekkerder te maken. Waar wacht je nog op en verbreedt je horizon met deze spannende masturbators.
 

Je partner een handjob geven

Wil je graag je partner de handjob van zijn dromen geven? Wij helpen je graag bij het verzorgen van de perfecte handjob. Probeer onderstaande tips uit en laat je partner maximaal genieten en intens klaarkomen. 

Gebruik glijmiddel; Het gebruik van glijmiddel is een goede manier om de penis op een hoog tempo zonder pijnklachten te verwennen. Breng wat glijmiddel aan op je handen of zijn penis en neem hem eens flink onder handen.

Gebruik van hulpmiddel; Hierboven vind je een aantal spannende seksspeeltjes die de handjob sessie een stuk uitdagender te maken. Verras hem met één van deze masturbators tijdens het aftrekken en je zult merken dat hij het zeer zal waarderen.

Geef een complimentje; Elke man zal graag een complimentje horen tijdens de handjob. Een beetje dirty talk kan zeker ook geen kwaad!

Doe niet te rustig; De meeste heren zullen het zeer prettig vinden als je niet zachtaardig te werk gaat. Een beetje grof kan geen kwaad! Let goed op de reactie van je partner. Je zult snel genoeg merken als je hem te hard aanpakt.

Prostaat stimuleren tijdens de handjob; Het stimuleren van het prostaat tijdens het aftrekken zorgt voor een extra dimensie. Je orgasme zal een stuk intenser beleefd worden. Hiervoor kun je een seksspeeltje gebruiken die je bij je partner inbrengt, als alternatief kun je ook je vingers gebruiken.