0

Masturberen anno 2018

De ontwikkelingen in de seksspeeltjes branche volgen zich in razend tempo op. Dit geldt zeker ook voor mogelijkheden om het masturberen nog unieker, realistischer en lekkerder te maken. Anno 2018 komen er steeds meer masturbators op de markt die een real life experience bieden en de grenzen van erotisch genot opzoeken. Uiteraard zijn de deze masturbators te vinden in onze masturbator winkel en houden wij de nieuwste trends in de gaten. Je kunt er dus zeker van zijn dat zodra er nieuwe producten ontwikkeld worden, deze te vinden zijn bij ons. Ook al zijn wij pas halverwege 2018 er zijn toch een aantal masturbators die wij graag even onder de aandacht willen brengen. Hierbij vergeten wij natuurlijk niet de klassiekers ook eervol te vermelden.
 

Probeer de volgende masturbators om te genieten van de nieuwste technieken van 2018

Onderstaande masturbators brengen wij graag onder de aandacht. Deze hypermoderne masturbators zijn technische hoogtepunten en brengen je masturbeer sessie ongetwijfeld naar een hoger plan.
 

Twerking Butt Deluxe Masturbator

De zeer luxe Twerking Butt Deluxe Masturbator is een pareltje en biedt een compleet nieuwe sensatie op masturbator gebied. Het realistische design met 2 openingen in combinatie met de virtual reality bril zorgt voor een onvergetelijk en sensationele ervaring. Door in te loggen op www.twerkingbutt.tv (inlogcode ontvang je bij je bestelling) kun jezelf een spannend filmpje uitzoeken. Vervolgens reageert de masturbator op wat er afgespeeld wordt en je dus een high tech ervaring zal beleven.
 

Masturbators anno 2018The Milker - Milking Machine

The Milker - Milking Machine van Love Botz is voorzien van een krachtige motor die een ongeëvenaarde zuigkracht realiseert. Deze is eenvoudig in te stellen met de afstandsbediening, waardoor je gemakkelijk de zuigkracht kunt opbouwen en snel kunt variëren. Door gebruik te maken van realistisch aanvoelend zacht materiaal beleef je bij gebruik een optimaal comfort en een zeer eenvoudige penetratie. Dit masturbeer snufje is tevens de gebruiken op de tepels of de clitoris van je partner.
 

PDX Elite Deluxe Mega-Bator - Automatische Masturbator

In de hits van 2018 mag zeker de PDX Elite Deluxe Mega-Bator - Automatische Masturbator niet ontbreken. Masturberen wordt nooit meer hetzelfde als je eenmaal de PDX Elite Deluxe Mega-Bator - Automatische Masturbator een keer gebruikt hebt. Je kunt volledig handsfree genieten, waardoor je het werk uit handen kunt geven en je compleet te richten op erotisch genot. Dit speelt zuigt en stoot en heeft een speciale houder voor je tablet waardoor je handsfree geniet van het spannendste zelfgekozen entertainment.
 

Ultimate Fantasy Dolls Kitty, Bianca & Carmen

De komst van de allerbeste sekspoppen was in 2018 te verwachten. De Ultimate Fantasy Dolls Kitty is hier het resultaat van en is het beste van het beste wat je kunt krijgen in Nederland. De zeer realistische love doll heeft alle kenmerken wat je van je droomvrouw mag verwachten. Kitty is gemaakt van TPE, waardoor het materiaal niet te onderscheiden is van echte huid. Maak kennis met onze Kitty, 1.68 cm lang, lang blond haar, groene ogen en volle lippen. Past Kitty niet helemaal in je fantasie? Misschien dat Ultimate Fantasy Dolls Carmen of Ultimate Fantasy Doll Bianca je meer aanspreekt!
 

Onyx 2 Masturbator

De Onyx 2 Masturbator van KiirOo is een zeer luxe masturbator die vers van de pers is. De Fleshlight sleeve is onmisbaar voor de realistische gevoel bij penetratie. De speciale stoot technologie kan maar liefst 140 stoten per minuut behalen. Dit zorgt ervoor dat je maximaal kunt genieten. Tevens bezit de Onyx 2 Masturbator nog een aantal snufjes. Zo is de masturbator te verbinden met een pornofilmpje, zodat deze reageert op wat er zich in het speeltje afspeelt. Als kers op de taart kan je de Onyx 2 Masturbator samen met je partner gebruiken. Door via de FeelConnect app de masturbator en een ander KiirOo speeltje te verbinden, kunnen de speeltjes op elkaar reageren. Zeker een aanrader als je samen met je partner eens heerlijk wilt genieten.
 

Dirty Talk - Interactive Titty Fuck-Her Masturbator

Houd jij van dirty talk tijdens de seks? Nieuw in het assortiment is de Dirty Talk - Interactive Titty Fuck-Her Masturbator. Deze pratende masturbator zegt vieze woorden tegen je, kreunt tijdens het gebruik en dat allemaal door de ingebouwde speaker. De masturbator beweegt door middel van vibraties, waardoor je extra genot beleeft tijdens het gebruik. Wil jij graag toegesnauwd worden tijdens de seks? Probeer dan onze Dirty Talk - Interactive Titty Fuck-Her Masturbator.
 

Masturbeer klassiekers

De allernieuwste trends op masturbator gebied zijn natuurlijk spannend, leuk en bieden je de mogelijkheid om jezelf ultiem te verwennen, maar de klassiekers op masturbator gebied zijn misschien wel net zo spannend. Misschien wat minder snufjes, maar toch zeker wel hetzelfde heerlijke resultaat. Zo blijven de Fleshlights, kunstvaginas, vibrerende masturbatorslovedolls, mond masturbators en kont masturbators razend populair.

Bekijk ook eens
PDX Elite Deluxe Mega-Bator Automatische Masturbator

€ 269,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis
The Milker - Milking Machine

€ 1382,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis
Dirty Talk - Interactive Titty Fuck-Her Masturbator

€ 279,00

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis
Ultimate Fantasy Dolls Kitty

€ 3499,00

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis
Ultimate Fantasy Dolls Carmen

€ 3499,00

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis
Ultimate Fantasy Dolls Bianca

€ 3499,00

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis