0

Masturberen in de zomer

Zodra het kwik stijgt in Nederland, neemt de zin in seks ook toe. Hiervoor zijn verschillende redenen, maar de voornaamste zijn toch wel dat je sneller getriggerd wordt door sexy vrouwen en mannen die zich schaars kleden en het feit dat je in de zomer eerder aanspraak hebt van andere en dus sneller contact maakt. Dit mondt natuurlijk vaak alleen uit in een wens en staat hij of zij er niet voor open om meteen met je in bed te duiken. Daarbij vloeit de alcohol natuurlijk ook een stuk vaker in de zomer. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er in de zomermaanden een stuk meer gesekst en dus gemasturbeerd wordt. Maar hoe zorg je ervoor dat je niet overhit raakt en toch kunt genieten van het opwekken van een orgasme? Speciaal voor de klanten van Masturbators.nl hebben wij een aantal tips verzameld die het masturberen bij hoge temperaturen wat prettiger maakt.
Masturberen in de zomer

Tips om bij warme temperaturen toch te genieten van masturberen

Misschien vind je een hete masturbatie sessie wel juist opwindend, maar als je toch liever wat verkoeling hebt tijdens het masturberen hebben wij van Masturbators.nl een aantal handige tips om tijdens de hitte toch te genieten van een heerlijk orgasme. Misschien zit er wat leuks voor je tussen...

- Zet de ventilator aan
- Spring onder een koude douche of bad. Vergeet je waterdichte masturbator niet.
- Gebruik een masturbator die het werk uit handen neemt (vibrerende masturbators).
- Zet een aantal ijsklontjes klaar om je lichaam te stimuleren en gelijktijdig te verkoelen.
- Leg je masturbator voor gebruik in koud water. Let wel dat je artikel waterdicht is. Voornamelijk de sleeve van bijvoorbeeld Fleshlights, kunstvaginas, mond masturbators en kont masturbators kunnen gekoeld worden. Je kunt ook het speeltje even kort in de koelkast leggen.