0

Masturberen tijdens corona

Masturberen is in dit corona tijdperk de beste manier om veilig te genieten van seks. Zeker met de nieuwe 1,5 meter maatschappij waarin wij nu terecht gaan komen, zal dit de komende tijd dan ook niet snel veranderen. Het is niet verstandig deze dagen om seks te hebben met onbekende. Seks met je vaste leef partner is natuurlijk wel gewoon mogelijk, maar dan moet je deze natuurlijk wel hebben. Helaas is het zo dat veel mannen en vrouwen single zijn en dus zijn overgeleverd aan masturberen al dan niet gebruikmakend van erotische hulpmiddelen. Dit hoeft met de huidige masturbatie seksspeeltjes geen ramp te zijn. In deze masturbatie blog vind je een aantal spannende manieren om het masturberen lekkerder en intenser te maken. Wie weet vind je wat inspiratie voor je volgende masturbatie sessie.

Masturberen is tevens goed voor je lichaam en geest. Seksuele ontlading werkt goed tegen stress en heeft daarnaast een positieve invloed op je gezondheid.
Masturberen & Corona

Masturbators & Vaginale seksspeeltjes

Masturbators en vagina toys, zoals vibrators en dildos, zijn het meest gebruikte hulpmiddel bij het masturberen. Masturbators logischerwijs gericht op het erotisch genot van de man, de vagina seksspeeltjes voor de dames. Gelukkig hebben wij van Masturbators.nl een ruime collectie van allerlei soorten masturbatie hulpmiddelen voor mannen en vrouwen online beschikbaar. Vingeren en aftrekken blijven de meest gebruikte techniek om te masturberen. Gezien de mogelijkheden is het zonde om je blind te staren op deze soms saaie masturbatie techniek. Met een seksspeeltje kun je vaak meer erotisch genot beleven, hoef je minder energie te verspillen en beleef je in de regel een krachtiger orgasme. Masturbatie speeltjes bieden voor zowel beginners met seksspeeltjes als de meer ervaren speeltjes gebruiker een hoop spannende opties. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze masturbator pakketten.  Welk masturbatie speeltje kies jij?
 

Het bekijken van erotische filmpjes

Veel online seks providers bieden in corona tijd extra gratis services. Dit biedt de mogelijkheid om online gratis erotisch films te kijken. Porno en Porna zijn in Nederland erg populair onder Nederlandse mannen en vrouwen. Je kunt wel stellen dat elke man en vrouw die online films kijkt gelijktijdig masturbeert. Het is dan ook een goeie tip om dit tijdens de quarantaine regelmatig te doen en de hand aan jezelf te slaan. Ook hier kun je natuurlijk een speeltje bij gebruiken voor extra genot. Er zijn zelfs voor mannen virtual reality masturbators die reageren op wat je te zien krijgt.
 

Lees een seksverhaal

Vaak onderbelicht, en iets van het verre verleden, is het lezen van een erotisch verhaal. Tegenwoordig worden er een stuk minder erotische boeken en verhalen gelezen dan pak 'm beet 30 jaar geleden. Toch kan het een leuke manier zijn om het masturberen wat leuker te maken. Met een beetje fantasie waan je je de hoofdpersoon die verwikkeld raakt in een heet verhaal. Heb je dit nog nooit geprobeerd? Dan wordt het eens tijd om te masturberen tijdens een spannend seksverhaal.