0

Virtual Reality Masturberen

Masturberen zal nooit meer hetzelfde zijn met de nieuwe generatie masturbators. De afgelopen jaren zijn er al vele nieuwe masturbators op de markt verschenen en het assortiment zal de komende jaren alleen maar unieker en uitgebreider worden. Virtual reality masturbators staan nog aardig in de kinderschoenen, maar de kop is er in ieder geval af met de huidige virtual reality masturbators. Dus waarom wachten? Ontdek deze innovatieve manier van masturberen! 

Virtual reality is een ontwikkeling van de laatste jaren die, vooral in de gamewereld, erg populair is. Je handelt namelijk op wat je ziet en de levensechte beelden maken de ervaring nog realistischer. Het was natuurlijk wachten dat sextoy producenten deze techniek zouden gebruiken in seksspeeltjes. Virtual reality masturberen is nu dus beschikbaar voor elke man die dit graag wilt ervaren. Bij Masturbators.nl vind je al een selectie van deze speeltjes. In deze masturbator blog vind je meer informatie en onderaan deze pagina vind je een aantal erotische virtual reality artikelen.
 

Virtual reality masturberenNext leven masturberen met virtual reality masturbators

De wens naar gadgets om je masturbatie sessie nog lekkerder en spannender te maken is iets van de laatste jaren. Waar je voorheen het moest doen met een simpele lovedoll, sekspop masturbators of eenvoudige masturbators, is dat tegenwoordig helemaal anders. Vooral bij jonge mannen, gedreven door allerlei nieuwe technologieën, is de vraag naar masturbators die net even wat meer bieden groot. Is ook niet verwonderlijk, want waarom wel verschillende apparaten die het leven makkelijker maken, maar geen masturbator die het werk letterlijk uit handen neemt en een geweldige gebruikerservaring biedt. Hiervoor heb je handsfree masturbators en nu dus virtual reality masturbators. Voor de ouderwetse man kan er zomaar een wereld open gaan als ze de vele voordelen van de nieuwste masturbators ontdekken. Je bent immers nooit te oud om nieuwe dingen uit te proberen.
 

Hoe werken virtual reality masturbators?

De meeste virtual reality masturbators zijn eenvoudig in gebruik. Wanneer je het product ontvangt is het verstandig om de gebruiksaanwijzing goed door te lezen. In de beschrijving vind je meer informatie over welke app je dient te downloaden en informatie over hoe je vervolgens de masturbator aansluit. Sommige VR masturbators zijn zelfs te koppelen aan een vibrator, waardoor het zelfs mogelijk is om samen met je partner (als deze de vibrator heeft) te genieten van deze nieuwe masturbatie sensatie.
  

Stappenplan gebruik VR masturbator

  • Download de app
  • Kies het filmpje die je opwindt
  • Volg de gebruiksaanwijzing die geleverd wordt bij de virtual reality masturbator
  • Sit back & Enjoy