0

Nieuwe masturbators

Elke man heeft wel een indruk van een masturbator en hoe deze eruit dient te zien . In de meeste gevallen denk je al snel aan een kunstvagina. Al een aantal jaren zijn er ook kont masturbators, mond masturbators, opblaaspoppen en Fleshlight masturbator bij het grote publiek bekend. Een stuk minder bekend zijn de nieuwe ontwikkelingen die er bijna maandelijks op de markt verschijnen. Deze nieuwe masturbators maken het aanbod een stuk diverser, maar hoe vind je de nieuwste en beste masturbators en welke spannende opties zijn er zoal beschikbaar. In deze masturbator blog bespreken wij een aantal van de deze nieuwe masturbators.
 

Onbekende opties van nieuwe masturbators

Wel eens gehoord van een masturbator die kreunt, geile woordjes zegt en geluid maakt op jouw bewegingen? Een masturbator die opwarmt, waardoor je bij penetratie een realistisch gevoel ervaart? Ooit gedacht dat er een masturbator op de markt verschijnt die door middel van virtual reality ritmisch mee beweegt op de seksuele handelingen die je te zien krijgt? Er zijn veel nieuwe ontwikkelingen in de wereld van masturbators. Het is nog even wachten op de baanbrekende seksrobots die op de eerste plaats natuurlijk beschikbaar wordt voor seksueel genot. In de tussentijd is er nog genoeg plezier te beleven voor de man. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze lovedolls die al het moois van de vrouw beschikbaar maken voor de man. Kies voor een lichaam met alles erop en eraan of kies een lovedoll in het design van je favoriete lichaamsdeel. Of laat je verwennen door een bewegende en vibrerende masturbator.

Liefhebber van een blowjob die niet te onderscheiden is van een echte blowjob? Met een blowjob simulator zal je heerlijk verwend worden. Zet de masturbator aan en laat je verwennen. Ideaal als je geen partner hebt, maar toch wilt genieten van een intense blowjob.
Nieuwe masturbators van Masturbators.nl

Handsfree genieten

Het gebruik van een masturbator kost wel wat energie, en het is vaak moeilijk om het tempo vast te houden of het tempo te verhogen als je bijna een orgasme bereikt. Als dit herkenbaar klinkt is er een oplossing om dit probleem nooit meer te hebben. Er zijn namelijk bij Masturbators.nl handsfree masturbators te vinden die al het werk uit handen nemen en jij je volledig kan richten op het erotisch genot. Onderaan deze pagina vind je een aantal van deze masturbators.
 

Geniet niet alleen in bed van je seksspeeltje

Meestal wordt een masturbator gebruikt in bed, maar dat is tegenwoordig niet meer de enige plek waar je kunt genieten. Maak je douche sessie of bad sessie net een tikkeltje spannender met onze waterdichte masturbators. Deze masturbators zijn dus geheel waterdicht en sommige maken zelfs gebruik van de waterkracht om je penis te stimuleren. Daarnaast vind je ook handige shower mounts, waardoor je de handen vrij hebt en dus handsfree kunt genieten onder de douche.
 

Steeds nieuwere en betere materialen worden gebruikt in de masturbator

Voorheen voelde het materiaal van een masturbator stroef en totaal niet realistisch aan. Hier is de afgelopen jaar veel aandacht aanbesteedt, waardoor de nieuwe masturbators een stuk realistischer aanvoelen tijdens het gebruik. Ook de binnenstructuur is verbeterd en dat merk je direct als je één van de nieuwe masturbators gebruikt. De betere materialen en de producenten die meer aandacht aan het genot van de man denken, hebben geresulteerd in masturbators van zeer hoge kwaliteit en die mits goed onderhouden een stuk langer meegaan dan de oude masturbators.
 

Samen met je partner genieten 

Een masturbator is natuurlijk ideaal om jezelf heerlijk terug te trekken om zo even van wat erotische ontlading te genieten. Als je een partner hebt kan je haar natuurlijk de masturbator laten bedienen, maar er zijn nu ook masturbators en vibrators die met elkaar communiceren. Of jullie samen in bed liggen of als jij en je partner beide op een andere plek zijn, maar jullie willen toch samen genieten, dan kun je de toys met elkaar verbinden met de FeelConnect app. De speeltjes reageren op elkaar en brengen de bewegingen die jullie maken aan elkaar over. Hierdoor voelt het alsof jullie echt seks met elkaar hebben.
De nieuwste masturbators

De beste nieuwe masturbators kopen

In de vorige alinea's heb je al een beetje een indruk gekregen van wat er allemaal mogelijk is op masturbator gebied. Dit is natuurlijk niet alles, want er valt nog zoveel meer te verwachten van de nieuwste masturbators en er zijn nogal wat spannende opties die in dit artikel niet terugkomen. Kijk hieronder voor een overzicht van relatief nieuwe masturbators die zeker het proberen waard zijn. Zit je droom masturbator er niet tussen? Kijk dan vooral rond in onze masturbator winkel voor ons complete aanbod van masturbators.

Bekijk ook eens
Fun Factory - Manta Masturbator - Blauw

€ 99,99

Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
Beat It - Roterende Masturbator USB Oplaadbaar

€ 99,99

Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
The Milker - Milking Machine

€ 1382,99

Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
Ultimate Fantasy Dolls Bianca

€ 3499,00

Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis