0

Redenen om te masturberen

Er zijn een hoop redenen te noemen waarom masturberen goed is. Masturberen is natuurlijk een heerlijke manier om een krachtig en intens orgasme te beleven. Toegegeven, seks is nog beter qua voordelen, maar als je geen partner hebt ben je toch echt aangewezen op jezelf of seksspeeltjes. Dat het beleven van een orgasme goed is voor lichaam en geest, is redelijk algemeen bekend. Wij van Masturbators.nl hebben een aantal redenen verzameld waarom dit zo is. Benieuwd geworden? Lees dan snel dit spannende masturbatie blog en begin vandaag met masturberen.
Redenen om te masturberen

Waarom masturberen goed voor je is

Er kleven een aantal voordelen aan het regelmatig beleven van een orgasme. Hieronder vind je een overzicht van deze voordelen. 
 

Na een orgasme slaap je beter

Wat seksuele ontlading voor het slapen gaan werkt zeer bevorderend. Er dient natuurlijk wat actie genomen te worden, waardoor je al vermoeid raakt, maar ook de hormonen oxytocine en melatonine zorgen voor een betere slaap. Dus heb je slaapproblemen of wil je gewoon genieten van een heerlijke nachtrust? Hou dan een masturbatie sessie.
 

Masturberen goed tegen de stress

De stof oxytocine (die ook ervoor zorgt dat je beter slaapt) werkt zeer kalmerend. De endorfines die je aanmaakt brengen een geluk gevoel, waardoor seks of masturberen een erg goed middel is tegen stress. Daarnaast is na een hectische dag het heerlijk om even lekker te ontspannen en erotisch genot te beleven. De seksuele ontlading zorgt er ook nog eens voor dat je heerlijk kunt relaxen.
 

Masturbatie is goed voor je conditie

Sla de sportschool maar een dagje over en ga lekker masturberen. Bij een gemiddeld orgasme verbrandt je toch wel rond de 70 calorieën. Logischerwijs gaat je hartslag omhoog, kun je gaan zweten en gebruik je toch een hoop spieren. Seks is nog beter, maar ook met masturberen verbrand je nog een hoop calorieën. Dus ga lekker masturberen en werk aan je conditie.
 

Verbeter je sekstechniek door te masturberen

Door te masturberen leer je je eigen orgasme kennen. De kans is groot dat je eerste stapjes op seksueel gebied het ontdekken van je penis of vagina was. Hierdoor kun je een hoop leren over wat je fijn vindt en wat niet. Daarnaast kunnen mannen met masturbators ook hun sekstechniek verbeteren. Zo kunnen mannen hun orgasme trainen door te stoppen als een orgasme eraan komt en weer door te gaan als het gevoel weer gezakt is. De perfecte manier om tijdens het erotisch genot ook nog wat te leren over je eigen orgasme.
 

Masturberen werkt goed tegen de pijnklachten

Heb je hoofdpijn, spierpijn of andere pijnklachten? Als je een orgasme beleeft door masturberen of seks kan dit pijnstillend werken. Dit komt door de stof endorfine die vrijkomt na een orgasme en die goed tegen pijnklachten werkt.
 

Realistische seksspeeltjes

Met het huidige assortiment van zeer realistische masturbators bepaal je helemaal zelf hoe je verwend wilt worden. Mag toch zeker wel als reden gebruikt worden om dit minimaal eens te proberen. Het levensechte gevoel van een blowjob, vaginale seks of anale seks is bijna niet meer te onderscheiden van echte seks. Dus heb je geen partner maar wil je toch gewoon lekker genieten van seks? Kies dan voor één van de beste masturbators die er te verkrijgen zijn. Vooral de kunst vagina masturbators, kunst kont masturbators, blowjob simulators, sekspoppen en Fleshlight masturbators zijn zeer populair.